Loading...
Linear Equations in Two Variables 1
A
B
C
D
E
F
G
H
Result
. . . .

Choose the correct answer to each question.

1. What is the domain of the following relation?
{ (6,  −3),  (1,  −2),  (−2,  −1), (−3,  0), 
(−2,  1),  (1,  2),  (6,  3) }
{ −3,  −2,  1 }
{ −3,  −2,  1,  6 }
{ −3,  −2,  1,  0,  1,  2,  3 }
none of the choices
Answer: { − 3 ,    − 2 ,    1 ,    6 }
2. What is the range of the relation in item 1?
{ −3,  −2,  1 }
{ −3,  −2,  1,  6 }
{ −3,  −2,  1,  0,  1,  2,  3 }
none of the choices
Answer: { − 3 ,    − 2 ,    1 ,    0 ,    1 ,    2 ,    3 }
3. What is the domain of the following relation?

{ (x,  y)| 7x+3y−21=0 }

set of all real numbers
set of real numbers except 3
set of real numbers except 7
none of the choices
Answer: set of all real numbers
4. What is the range of the relation in item 3?
set of all real numbers
set of real numbers except 3
set of real numbers except 7
none of the choices
Answer: set of all real numbers
5. What is the domain of the following relation?

{ (x,  y)| −6x−48=0 }

{ −8 }
{ 8 }
set of all real numbers
none of the choices
Answer: { − 8 }
6. What is the range of the relation in item 5?
{ −8 }
{ 8 }
set of all real numbers
none of the choices
Answer: set of all real numbers
7. What is the domain of the following relation?

{ (x,  y)| y− 5 =0 }

{ − 5 }
{ 5 }
set of all real numbers
none of the choices
Answer: set of all real numbers
8. What is the range of the relation in item 7?
{ − 5 }
{ 5 }
set of all real numbers
none of the choices
Answer: { 5 }
0
/ 8